torstai 24. lokakuuta 2013

Dopingia vai loukkaantuminen?"Teksti": Make
Kuvat: Lukijat


Ei helvetti mikä sotku, oikee ajojahti... Miten mä tän nyt  himassakin
selitän.. Jospa mä vaikkapa korostan sanaa "epäilty"...

Oli tullut aika ja Josen oli määrä  lähteä hankkimaan ensimmäisiä pisteitään UTMB:tä varten - siis sitä polttarilahja UTMB:tä, joka oli rakkaudella ja lämpimin ajatuksin ystävälle hankittu. Viikonloppuna olisi ollut luvassa kansallisella tasolla ainutlaatuista herkkua, jaossa halukkaille peräti kolme pojoa Peräkylän Ponnistuksen Mammuttimarssilta. Vaan eipä näy tarinamme sankaria, ei näy, ei kuulu.

Neljä yötä ja viisi päivää onnistuu sankari piileskelemään. Vimmatun haeskelun jälkeen saadaan viimein miestä tilille. "Joo, olin häämatkalla Italiassa, ja katsos, kun kävi semmoinen juttu..." 

"Olin häämatkallani Antti O:n (nimi muutettu) kanssa Italian maaseudulla, kun teimme kohtalokkaan päätöksen lähteä iltakävelylle Peutereyn kylän liepeille. Ja kun on auvoa niin aika kuluu kuin siivillä. Pimeä yllätti. Eksyimme. Turvasimme toisiimme. Mutta ukkovarvas paleltui silti ja pipi tuli.."

Huoh.... Mahdollista - kenties. Todennäköistä - tuskinpa. Selitys ontuu pahemmin kuin mies itse. Jose aisti ilmassa pientä epäuskon väretttä,  ja liitti todisteeksi vielä kuvaa pottuvarpaasta. Mutta kuten vanha kansa tietää - "It's all in little details..."

 Whaaat!? Lattiallahan lojuu  tölkinavaaja!
Avaaja, jonka terän leikkauskaari sopii tismalleen ukkovarpaan
nahkaläppään. Sattumaako?  Niin on sattumaa kuin Immosen hiihtosauvan katkeaminen Lahdessa 2001 konsanaan... 


Eli tämä on nyt tilanne, Johannes ei loukkaantumiseen vedoten suostu starttaamaan illalla Mammuttimarssille ja sitämyöten koko prozekti on ankarassa vastamäessä. Konsultoituani STT:tä en mene suorilta uutisoimaan etteikö jonkunlainen suorituskykyä parantavien lisäaineiden käytön paljastuminen saattaisi olla todellinen syy kilpailusta vetäytymiseen, mutta käsiimme saamistamme lukijoiden valokuvista tehkööt jokainen omat johtopäätöksensä...Vessasta löytyneen kiipeilyrepun sisältöä. Nalle Puh -mallisessa
repussa nimikirjaimet JK

pukuhuoneessa;
"se on imumoodissa! Imumoodissa!"

  A-näytteen anto meni reisille, sýynä  kuulemma
retentio urinae eli kansankielellä virtsaumpi.

Ameriikassa testit ei ole niin justiinsa, B-näyte sujuukin 
jo paremmin. 


"Kyllä tää tästä suttaantuu. Piileskelen tääl ny hetken ja 
annan pölyn laskeutua"